Geen ontbijtmandenactie op 22 maart

Beste ouders, sympathisanten,

Naar aanleiding van de strengere maatregelen om de verspreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan, heeft het bestuur van de Ouderraad en de Directie besloten om de ontbijtmandenactie op zondag 22 maart af te gelasten. Dit is ook het finaal advies dat we vandaag hebben gekregen van FOD Volksgezondheid.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en burgerzin op om onze vrijwilligers niet aan onnodige risico’s bloot te stellen en om tegemoet te komen aan de nieuwe maatregelen zoals het verbod op bijeenkomsten en de beperking tot essentiële verplaatsingen.

Wij vinden het zeer jammer en excuseren ons ook voor het ongemak dat u hierdoor ondervindt.

Omdat onze ontbijtmandenactie een enorme steun is voor onze school, hebben we besloten om de ontbijtmandenactie opnieuw te organiseren eind mei of begin juni (onder assumptie dat huidige maatregelen niet meer van kracht zijn. Een nieuwe datum zal spoedig worden gecommuniceerd wanneer er meer duidelijkheid is). Hierdoor heeft u de keuze tussen enerzijds een volledige terugbetaling, of anderzijds een voucher om uw huidige bestelling te reserveren bij de nieuwe actie.

Ook onze sponsors zullen we persoonlijk contacteren om onze verdere plannen hieromtrent toe te lichten.

Wij danken u alvast voor uw begrip, Met vriendelijke groeten,

Directie

Bestuur Ouderraad

Deel dit bericht!

Sluit je aan bij de geëngageerde ouders van de ouderraad !

Geëngageerde ouders met een warm hart voor onze school.

    Ik accepteer deAlgemene Voorwaarden