BBQ tijdens Centrum schoolfeest

ZATERDAG 06 MEI 2023

Kom smullen tijdens het schoolfeest op onze Centrum school!

Beste ouders, sympathisanten,

Op zaterdag 06 mei 2023 zet de ouderraad hun schouders wederom onder de organisatie van het jaarlijkse schoolfeest samen met het schoolteam. Dit jaar staan de helpende handen terug achter de BBQ zodat het vlees recht van de grill komt en het groentenbuffet kraakvers is. De toog serveert lekkere en frisse dranken en is bereikbaar tijdens de optredens.

Meer details over het schoolfeest volgen nog. Noteer zaterdag 06 mei 2023 in jullie agenda en bestel onderin alvast uit ons heerlijk BBQ assortiment. Bestellen via de webshop is niet meer mogelijk. U kan beperkt bestellen aan de bonnetjesstand tijdens het schoolfeest, maar op = op.

Bedankt alvast voor jullie steun.

Gezocht: Helpende Handen

Vanaf dit jaar helpen we met de ouderraad het leerkrachtenteam bij de hele organisatie van het schoolfeest.

Zo staan we zelf achter de BBQ zodat het vlees recht van de grill komt en het groentenbuffet kraakvers is. De toog serveert lekkere en frisse dranken, alsook aperoschotels.

Wil jij ons hierbij helpen? Vul dan dit formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wat met de opbrengst?

Een nieuwe buitenklas

Kinderen en het team dromen van een buitenklas. Aan de ouderraad werd gevraagd om dit te ondersteunen en hierin mee te investeren.
We willen de oude kleuterspeelplaats omtoveren tot een klaslokaal onder de kruin van een grote boom. We hebben nood aan banken, een podium, een schaduwzeil, krijtborden,…en helpende handen om te breken, te bouwen, te schilderen en mee op te bouwen.

Een nieuwe trein voor de kleuterspeelplaats

De kleuters hebben een versleten trein die naar het station mag terugkeren. Ze willen graag een nieuw exemplaar om de komende 20 jaar op de speelplaats alle kleuters te doen lachen en spelen.